Comparați titlul proprietăților

Comparare
Puteți compara doar 4 proprietăți, oricare proprietate adăugată nouă o va înlocui pe prima din comparație.
Agentie imobiliara

VANZARI

Verifica proprietatile noi spre vanzare

Oferta NOUA

Conac in Corbeanca

Va prezentam un conac construit in Stil NeoRomanesc cu influenta stilului Brancovenesc cu toate solutiile tehnologice ale zilelor…

Camere
7
Bai
4
Suprafata
430 mp
Vanzare

€445,000

Agentie imobiliara

INCHIRIERI

Verifica proprietatile spre inchiriere

Suntem MRealty – Agentie imobiliara. Serviciile noastre constau in consultanta imobiliara dedicata si personalizata. Intelegem cat de importante sunt increderea, timpul acordat si atentia la detalii. De aceea, preferam sa lucram pe baza de reprezentare exclusiva si cu un numar restrans de clienti. Aceasta strategie a fost gandita cu scopul de a putea oferi, ca agentie imobiliara, fiecarui client timpul si atentia necesare.

Suntem de parare ca sunt doua aspecte determinante in procesul de tranzactionare, fie ca vorbim despre vanzarea, cumpararea sau inchirierea unei proprietati si anume: maximizarea venitului obtinut si eliminarea stresului. Echipa noastra este aici pentru a va oferi servicii si solutii personalizate. Suntem determinati sa oferim clientilor o experienta placuta si cat mai putin stresanta in demersurile lor de a gasi cea mai buna solutie pentru nevoile si dorintele lor in zona de investitii imobiliare.

Suntem activi in proiecte de consultanta inca din anul 2006 (prin GM Provider). Compania s-a implicat in proiecte de consultanta din diverse domenii de activitate. Aceasta abordare ne-a permis identificarea elementelor comune de succes al mai multor categorii de business. Astfel, aceste elemente constituie in prezent plusul de valoare al companiei noastre.

Agentie imobiliara

Proprietăți recomandate

Vedeți lista scurta a proprietăților noastre listate

Faceți cunoștință cu noi

Agenti

Luați legătura cu agenții imobiliari profesioniști.

Misiunea noastra ca agentie imobiliara este sa oferim solutii pentru identificarea si minimizarea pierderilor din procesul de business al clientilor nostri, sa construim solutii personalizate pentru identificarea si realizarea unui proiect de business si sa nu facem compromisuri in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite.
Verifica

Stirile si actualizarile

Din industria imobiliară și nu numai.

Vila Otopeni

Casa/Vila Otopeni

+40 (721) 774 774 O casa altfel ! Pompa de caldura Incalzire in pardoseala Racire…

ByMRealty

Agentie imobiliara - Consultanta imobiliara dedicata

Clientii si partenerii nostri au gasit cateva clipe pentru a descrie colaborarea cu noi.
Loading...