Comparați titlul proprietăților

Comparare
Puteți compara doar 4 proprietăți, oricare proprietate adăugată nouă o va înlocui pe prima din comparație.

Articole

Atunci când cumpăr o locuință nouă, ce elemente de detaliu/ imbunatatiri ar trebui să caut? Ce are cea mai mare valoare? Aleg o casă cu mai multi metri pătrati? Un dormitor suplimentar ?, etc.

Totul depinde de scopul pentru care cumpărați casa. Imbunatarile aduse unei locuinte, depind in general de scopul care sta la baza achizitiei in sine: destinatia finala este locuinta proprie sau investitie? Pentru ca, in functie de aceasta departajare, ne putem axa mai departe atentia la detalii.

În general, elementele de detaliu, cum ar fi finisajele, sunt articole cu profitabilitate mare pentru constructori. Ele nu sunt concepute pentru a imbunatatii caliatea constructiei, ci pentru a vă face mai fericiți cu casa pe care o cumpărați.

Dacă achizitionati casa cu scopul de a plasa efficient finantele dvs intr-o investitie imobiliara, atunci cumpărați o locuinta cu mărimea mică spre medie și cheltuiți doar o sumă minimă pentru elementele de detaliu. Dacă, in schimb, destinatia finala a achizitiei dvs este pentru o locuinta personala, atunci selectați finisajele care vă vor îmbunătăți calitatea vieții.

Oricum o  regulă de bază (indiferent de scop) este sa aducem îmbunătățiri casei prin inlocuirea elementelor de detaliu, precum elementele textile (covoare, tapiterii) si mici finisaje decorative.