MRealty https://mrealty.ro Preocuparea ta este prioritatea mea. Fri, 13 Dec 2019 11:52:48 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.1 https://mrealty.ro/wp-content/uploads/2019/10/cropped-Logo_128-32x32.jpg MRealty https://mrealty.ro 32 32 167038331 Apartament langa padurea Baneasa – Inchiriere apartament 3 camere https://mrealty.ro/confort/inchiriere-apartament-padurea-baneasa-3-camere/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=inchiriere-apartament-padurea-baneasa-3-camere https://mrealty.ro/confort/inchiriere-apartament-padurea-baneasa-3-camere/#respond Sun, 25 Aug 2019 15:31:35 +0000 https://www.mrealty.ro/?p=5312 Imobilul prezentat spre inchiriere este un apartament langa padurea Baneasa, compus din trei camere, elegant, cu finisaje de calitate superioara, situat intr-o zona linistita pe Strada Jandarmeriei.  Face parte din proiectul Regimentului Boutique Residence.

Despre „Regimentului Boutique Residence” – este un concept arhitectural modern, situat în vecinătatea Pădurii Băneasa, ce îmbină rafinamentul designului cu un grad ridicat de confort. Este un proiect arhitectural nou si aparte in România care asigura un plus de inimitate rezidentilor sai, reunind numai 11 apartamente, care se diferențiază atât prin calitatea detaliilor, cât si prin calitatea condițiilor locative. Spațiile generoase si terasele largi sunt atent concepute, pentru a oferi un stil de viață modern în aproprierea naturii.

Proprietatea descrisa ca „apartament langa padurea Baneasa” are o suprafata de 114 mp utili. Apartamentul si este compus din living, bucatarie, doua dormitoare si doua bai. Suprafata este completata de cele doua terase care deservesc dormitorul matrimonial, respectiv livingul.

Apartamentul cu o suprafata de 114 mp utili, este compus din living, bucatarie, doua dormitoare si doua bai. Suprafata este completata de cele doua terase care deservesc dormitorul matrimonial, respectiv livingul.

In pretul de inchiriere al apartamentului este inclus si un loc de parcare, situat la nivelul unu subteran al blocului. Proprietatea se ofera spre inchiriere complet mobilata si utilata.

Inchiriere apartament Regimentului

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare, precum si in vederea programarii unei vizionari.

]]>
https://mrealty.ro/confort/inchiriere-apartament-padurea-baneasa-3-camere/feed/ 0 5312
Casa/Vila Otopeni https://mrealty.ro/confort/vila-otopeni-zona-centrala-casa-pasiva/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vila-otopeni-zona-centrala-casa-pasiva https://mrealty.ro/confort/vila-otopeni-zona-centrala-casa-pasiva/#respond Sun, 25 Aug 2019 14:56:53 +0000 https://www.mrealty.ro/?p=5291
Vanzare vila Otopeni


Vila Otopeni Zona Centrala, Judetul Ilfov – Strada Marin Preda nr.29A in plan secund fata de Calea Bucurestilor cu acces din strada Grivita.

Fiind localizat in zona centrala a Orasului Otopeni, imobilul ofera un acces facil la DN1, Soseaua de centura, dar si la transportul in comun – 2 minute de mers pe jos pana la statia liniei de transport local Otopeni (Linia Albastra).

Casa este o constructie finalizata in anul 2013, ce aplica standardele energetice ale „caselor pasive”. Face parte dintr-un duplex, fiecare casa avand structura individuala (fundatie si structura) si un rost de dilatare de 10 cm.

Proiectul casei a fost bine gandit inca de la inceput, aceasta fiind perfect izolata termic, incalzirea si racirea fiind facute prin pardoseala casei. Practic, prin acest sistem se elimina nevoia de calorifere si se incurajeaza extinderea spatiilor vitrate. Rezultatul: o locuinta calda iarna, racoroasa vara, luminoasa si, mai ales, economica. Prin pozitionarea fata de punctele cardinale, casa beneficiaza de multa lumina naturala, pastrand in acelasi timp intimitatea locuintei.

Planul locuintei este, de asemenea, foarte bine gandit pentru o familie de minim 4 persoane. Livingul ne intampina la parter cu atmosfera sa luminoasa si primitoare, cu finisaje de calitate. Ferestrele largi permit luminii naturale sa inunde camera de zi – un spatiu deschis, cu mai multe zone principale care comunica organic.

Familia se va relaxa in jurul semineului, in zona de lounge special amenajata. Dining-ul este amplasat firesc, intre zona de relaxare si bucatarie, intr-o portiune cu lumina naturala din belsug. Per ansamblu, dining-ul si livingul formeaza impreuna un spatiu deschis de 37 mp.

Bucataria patrata, cu o suprafata de peste 14 mp, include o zona de luat masa de 4 persoane si numeroase corpuri de mobilier din lemn masiv. Forma regulata si expunerea buna la lumina naturala au permis amenajarea unui spatiu perfect functional si aerisit. Tot la parter mai exista o baie si camera tehnica a sistemului de incalzire si racire Rehau

Din zona de intrare – placata cu gresie – se poate urca direct la etaj, fara a se mai trece prin zona de locuit. Dormitorul matrimonial este extrem de spatios (35 mp) si de luminos, fiind echipat cu un walk-in dressing si baie proprie. Celelalte doua dormitoare, de 12.75 respectiv 14.5 mp au acces la a doua baie de pe nivel. Fiecare camera dispune de termostat individual, ceea ce inseamna ca fiecare zona din casa va putea fi adaptata la preferintele individuale. Totul se poate monitoriza si configura direct de pe smart phone. De asemenea, confortul termic este completat de semineul care incalzeste atat livingul, cat si dormitorul matrimonial.

Terenul aferent imobilului are o deschidere la strada principala de 40 ml si o suprafata de 756 mp. 

Imobilul are o suprafata construita 205 mp, fiind distribuit astfel: P + 1E si o amprenta la sol de 105 mp.

Fundatia casei „Vila Otopeni zona centrala” este realizata din beton armat, pe 16 cuburi (pahare) de 90/90 la o adancime de -1.70 m fata de linia solului. Cele 16 pahare sunt unite cu printr-o centura de beton de 1,10 m inaltime. Placa de beton peste fundatie este de 16 cm. Sub placa, pentru o izolare cat mai buna, s-a folosit polistiren extrudat XPS de 10 cm.

Constructia casei este realizata pe structura metalica cu profil zincat de 15 cm si grosimea profilului intre 1 mm si 1,3 mm. Inchiderea intregii case s-a facut cu OSB3 (interior si exterior):

– la exterior, structura metalica este placata cu OSB3 de 1,5 cm, polistiren expandat de 15 cm, adeziv – ceresit, plasa, amorsa si decorativa STO;

– pentru perertii exteriori, in interiorul profilului s-a folosit pentru umplere celulozace are grosimea de 15 cm si densitatea de 55 kg/mc;

Vila Otopeni

– la interior inchiderea s-a facut tot cu OSB3 cu grosimea de 1,5 cm peste care s-a aplicat rigips rosu in intreaga casa (placa Knauf Fireboard), glet si vopsea lavabila;

– pentru peretii interiori, in interiorul profilului s-a folosit pentru umplere celuloza ce are grosimea de 10 cm si densitatea de 45 kg/mc;

– plafonul dintre parter si etaj este realizat din grinzi metalice zebrelite, placate cu OSB3 de 1,5 cm, iar interiorul profilului s-a umplut cu celuloza ce are grosimea de 30 cm;

– pentru acoperisul casei s-a folosit sistemul complet de la GERARD – Heritage, sistem pluvial complet oferit de dealerii firmei Gerard, iar izolatia acoperisului s-a facut cu celuloza ce are grosimea de 35 cm;

– termosistemul este format din polistiren, adeziv – ceresit, plasa, amorsa si decorativa STO.

Geamurile au fost alese pentru a oferi un confort maxim, marca VEKA alphaline 90 cu 3 randuri de geamuri, plase de tantari pentu toate geamurile care se deschid.

Pentru incalzirea, recirea si consumul apei calde menajere s-a folosit un sistem complet de la REHAU. Sistemul este dedicat pentru incalzire si racire in pardoseala, cu ajutorul unei pompe de caldura sol-apa REHAU de 6 KW avand un foraj la o adancime de 102 ml.

Pompa de caldura sol-apa REHAU

Alimentarea cu apa: A fost realizat un put de apa potabila la o adancime de aproximativ 62 ml, unde s-a folosit tub valrom R8 de 140 mm, iar in dreptul filtrelor s-a pus pietris de pleasa (nisip cuartos), pentru o filtrare a apei cat mai buna, folosindu-se a 3- a panza freatica.

Apa uzata menajera este tratata in mini-statia de epurare a casei (fiecare casa din cele doua are cate o mini-statie individuala de epurare).

Fiecare camera are termostat individual si se poate alege temperatura dorita. In plus, pompa de caldura este prevazuta cu o placa web de configurare si setare de pe desktop (ruleaza doar pe calculatoarele cu windows). Temperatura ambientala in casa se realizeaza prin incalzire in pardoseala, iar pe timp de vara racirea se face tot prin pardoseala folosind un schimbator de recirculare.

Termostat individual

In living s-a montat un semineu marca DOVRE de 10 KW ce are o camera de conversie pentru incalzirea livingului si a dormitorului matrimonial, avand rol estetic, dar si o solutie alternativa de incalzire pe timp de iarna.

Imobilul – Vila Otopeni Zona Centrala – se vinde complet mobilat si utilat conform pozelor de prezentare. 

O casa altfel !

Proiectul casei a fost bine gandit inca de la inceput, acesta aplicand standardele energetice ale „caselor pasive”.

258.000€

Teren
Casa
Camere
Bai
]]>
https://mrealty.ro/confort/vila-otopeni-zona-centrala-casa-pasiva/feed/ 0 5291
Vila vanzare Iancu Nicolae https://mrealty.ro/lux/vila-vanzare-pipera-iancu-nicolae/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vila-vanzare-pipera-iancu-nicolae https://mrealty.ro/lux/vila-vanzare-pipera-iancu-nicolae/#respond Fri, 16 Aug 2019 14:16:51 +0000 https://www.mrealty.ro/?p=4963 Vila de vanzare din Iancu Nicolae se vinde complet mobilata si utilata asa cum se vede in pozele de prezentare.

Fiecare casa este construita si amenajata, la un anumit moment, cu un scop bine determinat. Aceasta vila propusa spre vanzare in Iancu Nicolae, Pipera face parte dintr-un complex de vile. A fost amenajata cu ajutorul unei arhitect de renume in ideea armonizarii spatiilor, corpurilor de mobilier si culorilor casei. Astfel este asigurat confortul si relaxarea intregii familii pe termen cat mai lung. Acum, aceste beneficii vor fi predate noilor proprietari, care vor dori achizitionarea acestei proprietati descrise de noi;

  • Are o pozitionare de exceptie: zona Pipera – Iancu Nicolae, Strada Drumul Potcoavei, in plan retras fata de arterele de circulatie;
  • Face parte dintr-un complex de vile amenajat cu o piscina interioara, iar fiecare vila are propria curte;
  • Casa este edificata pe cadre de beton, avand o suprafata utila de 220 mp, cu o configuratie de parter, etaj si mansarda.
    • Parterul dispune de un spatiu pentru zona de zi si bucatarie, spatii de depozitare ascunse, un grup sanitar, garajul propriu si curtea interioara;
    • Etajul 1 este compus din 3 dormitoare, un dressing si o baie spatioasa cu jacuzzi;
    • Etajul 2 (mansarda) dormitor deservit de o baie proprie cu sauna si o zona separata de lounge.
  • Vila se vinde complet mobilata si utilata asa cum se vede in pozele de prezentare.

Va asteptam cu drag la vizionati imobilul propus de noi pentru vanzare. Pentru orice informatie suplimentara, va rugam, nu ezitati sa ne contactati.

]]>
https://mrealty.ro/lux/vila-vanzare-pipera-iancu-nicolae/feed/ 0 4963