Comparați titlul proprietăților

Comparare
Puteți compara doar 4 proprietăți, oricare proprietate adăugată nouă o va înlocui pe prima din comparație.

Articole

Trebuie să fac o alegere între o locuință imbunatătita într-un cartier mai vechi si o locuință mai nouă într-un cartier mai modern. Casa din cartierul vechi are aproape tot ceea ce vreau și este mult mai mare, dar care este cea mai buna alegere pentru o investiție?

Dacă obiectivul dvs. este să cumpărați o casă pentru valoarea ei de revânzare, iar casa la care vă gândiți să o cumpărați în cartierul vechi este cea mai bine cotata pentru cartierul respective (doar pentru acel cartier), atunci este posibil să nu fie alegerea cea mai înțeleaptă. Dacă însă are un  preț similar sau chiar mai mic decat celelalte case din cartier, atunci nu ar trebui să existe o problemă, deoarece prețurile ar trebui să fie luate în considerare în raport cu vecinătatea locală și nu în comparație cu casele din alte cartiere (în marea majoritate a cazurilor).

În plus, trebuie sa stiti: este un cartier în declin, sau ati aflat ca vor fi facute lucrari de reabilitare, astfel încât să devina un cartier mai bine cotat din punct de vedere al infrastructurii/ spatii verzi etc ? Ar putea fi o afacere foarte bună, atâta timp cât nu plătiți prea mult din cauza îmbunătățirilor recente.

Trebuie sa aveti in minte si faptul ca veti cumpăra o casă pentru a fi caminul dvs si al familiei dvs., și acesta este un aspect in plus pe care ar trebui să il luati în considerare. In ce zona/ cartier v-ati simți cel mai bine dvs cat si familia dvs?