Comparați titlul proprietăților

Comparare
Puteți compara doar 4 proprietăți, oricare proprietate adăugată nouă o va înlocui pe prima din comparație.

Articole

Apartament langa padurea Baneasa – Inchiriere apartament 3 camere

Imobilul prezentat spre inchiriere este un apartament langa padurea Baneasa, compus din trei camere, elegant, cu finisaje de calitate superioara, situat intr-o zona linistita pe Strada Jandarmeriei.  Face parte din proiectul Regimentului Boutique Residence.

Despre „Regimentului Boutique Residence” – este un concept arhitectural modern, situat în vecinătatea Pădurii Băneasa, ce îmbină rafinamentul designului cu un grad ridicat de confort. Este un proiect arhitectural nou si aparte in România care asigura un plus de inimitate rezidentilor sai, reunind numai 11 apartamente, care se diferențiază atât prin calitatea detaliilor, cât si prin calitatea condițiilor locative. Spațiile generoase si terasele largi sunt atent concepute, pentru a oferi un stil de viață modern în aproprierea naturii.

Proprietatea descrisa ca „apartament langa padurea Baneasa” are o suprafata de 114 mp utili. Apartamentul si este compus din living, bucatarie, doua dormitoare si doua bai. Suprafata este completata de cele doua terase care deservesc dormitorul matrimonial, respectiv livingul.

Apartamentul cu o suprafata de 114 mp utili, este compus din living, bucatarie, doua dormitoare si doua bai. Suprafata este completata de cele doua terase care deservesc dormitorul matrimonial, respectiv livingul.

In pretul de inchiriere al apartamentului este inclus si un loc de parcare, situat la nivelul unu subteran al blocului. Proprietatea se ofera spre inchiriere complet mobilata si utilata.

Inchiriere apartament Regimentului

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare, precum si in vederea programarii unei vizionari.

Lasă un răspuns